Cum să ștergeți Istoricul mesajelor chat instantanee în Windows Messenger

Windows Live Messenger, denumit anterior Windows Messenger și MSN Messenger, are o caracteristică care vă poate salva toate conversațiile într-un folder de pe computer. Mesajele anterioare ale unui contact pot fi afișate atunci când deschideți prima dată fereastra de chat și puteți utiliza, de asemenea, vizualizatorul de chat încorporat al programului pentru a citi chat-urile vechi pentru fiecare contact. Dacă fișierul istoric chat devine prea mare, poate doriți să ștergeți istoricul chat. De asemenea, puteți dezactiva setarea care face ca Windows Live Messenger să salveze istoricul conversațiilor.

1

Conectați-vă la Windows Live Messenger. Dacă nu vedeți o bară de meniu în partea de sus a ferestrei principale, faceți clic pe numele dvs. în partea dreaptă a ferestrei, apoi selectați „Afișați bara de meniu”. Faceți clic pe meniul „Fișier” și selectați „Vizualizați istoricul mesajelor”.

2

Faceți dublu clic pe numele contactului al cărui istoric de chat doriți să îl ștergeți. Puteți vizualiza și șterge istoricul chat-ului unui singur contact la un moment dat.

3

Faceți clic pe „Ștergeți istoricul” din partea de sus a jurnalului de chat care se deschide, apoi faceți clic pe „Da” pentru a confirma că doriți să ștergeți istoricul chatului contactului.